top of page

ТАЛАНТ РОДОМ ІЗ ДИТИНСТВА

В кожній людині спить талант,

але не всі його будять.

А. Мінченков

15 грудня 2015 року середня загальноосвітня школа № 35 Святошинського району м. Києва радо зустріла учасників І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук «Дослідник». Найкращі учні району зібралися разом, щоб продемонструвати не тільки набуті знання та результати своєї дослідницької роботи, а й підтвердити, що Україна багата талантами, які прославлять її на увесь світ, та довести, що саме вони є гідною майбутньою науковою елітою своєї держави.

У святково прибраній актовій залі зібралися не тільки конкурсанти, а й педагоги, які допомагали учням у їхньому творчому становленні. Директор школи Зорін Віталій Васильович закликав учнів не боятися труднощів і перешкод на шляху, впевнено крокувати до поставленої мети та побажав учасникам впевненості та творчих перемог.

Святкове дійство розпочав колектив спортивного бального танцю «Латинський квартал», який є переможцем Всеукраїнських та Міжнародних змагань (художній керівник О.В. Іванов, СЗШ № 35). Піснею «Ми діти твої, Україно!» свято продовжив ансамбль СЗШ № 35 «Дзвіночки» (художній керівник О.О. Труш, СЗШ № 35) та учениця 5а класу Поцілуєнко Вероніка з піснею «Квітуча Україна».

Протягом 15-16 грудня учні району взяли участь в роботі 12 відділень (48 наукових секцій) Малої академії наук «Дослідник», роботою яких керують методисти науково-методичного центру управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перемоги даються непросто, але той, хто піднімається на п´єдестал пошани, гідний найвищої поваги. Бажаємо усім учасникам успіхів, невичерпної життєвої енергії, величезної сили волі і нездоланного бажання перемагати! Ви – гідна творча окраса Святошинського району!


bottom of page